Salgó polc, a minőség garanciája

A Salgó polc ideális a raktárba

Egy vállalkozás raktárát úgy kell kialakítani, hogy a lehető legnagyobb tárolási felületet kapjuk. Ehhez tökéletes segítség a Salgó polc, aminek segítségével nagyon okosan lehet kihasználni a teret.

Nagy előnye, hogy gyorsan és könnyedén összeszerelhető, így még azoknak sem okoz problémát, akik esetleg nem annyira jártasak az efféle műveletekben. Bátran lehet alakítani utólag is, így ha egy átrendezésre kerülne a sor, akkor semeddig sem tart az új helyére átvinni.

A standard méretek és kialakítások mellett, lehet igényelni egyedi méretű Salgó polcokat is, ezzel biztosítva, hogy még jobban ki lehessen használni az üres teret. Nem szükségeltetik komolyabb előkészület sem hozzá, hiszen elég csak átlátni, hogy melyik elrendezésben nyerhető a legtöbb felületet, amit aztán a különböző anyagok tárolására használhat.

A Salgó polc azonban nemcsak a raktárban nagyon hasznos, de szinte bármilyen olyan helyen, ahol egy kis plusz tárolási felületre lenne szükség. Ezután már nem kell többet helyhiányban szenvednie!

spacer