spray festékek

A spray festékek felhasználása egyszerű

A hagyományos, folyékony színezőanyagok felvitele gyakran nehézségekbe ütközik, például a nehezen hozzáférhető helyeken vagy az aprólékos megmunkálású felületeken, de egyszerű falfestésnél is gondot okozhat a csepegés. A spray festékek, gyakorlatilag bárhol bevethetőek, a nagyon aprólékosan kidolgozott részeken is.

A spray festékek megtalálhatóak a vitalkolor.hu webáruház kínálatában is, mégpedig többféle kivitelben az Alvikorr, a Dunaplaszt, a Maston és még más gyártóktól. Vannak univerzálisnak mondható típusok, de a leginkább optimális végeredmény érdekében, ajánlott a kezelendő felületre szánt fajtát beszerezni. Van amelyik alapozó és zománcfesték is egyben. A felületet ennél a festékváltozatnál is elő kell készíteni, mivel csak így érhető el a megfelelő tapadás és az egyenletes, sima festés.

A színek, árnyalatok terén széles a választék, a spray festékek között népszerűek a klasszikus változatok mellett, az arany, a króm és az ezüst hatásúak is, amelyeket leginkább dekorációs célokra javasolt bevetni.

spacer