szalvéta

A szalvéta többféle módon is felhasználható

Minden lakásban vannak olyan apróságok, amelyek feldobják az emberek kedvét. A szalvéta pedig az a bizonyos tárgy, amit főleg az étkezés közben használunk, azonban vannak dekoratív darabok is. Ezek a különleges minták nemcsak a tányér mellett néznek ki jól, hanem művészi célra is felhasználhatóak.

Ha magunk elé veszünk egy natúr fadobozt és beszerzünk minőségi ragasztót, már kezdődhet is alkotás. Ha nem tudunk festeni vagy egyszerűen nincs hozzá türelmünk, még mindig választhatjuk a ragasztást. Ehhez meg kell találnunk azt a szalvétát, ami tökéletesen illeszkedik az általunk elképzelt képhez, bár lehet, hogy többet is el kell használnunk. Az egyiken virágok lesznek, a másikon egy aranyos kis mókus, a harmadikon pedig a hátteret adó világoskék égbolt.

Ezután csak ki kell vágni a részeket és egymásra kell tenni a rétegeket, így a szalvéta megadja a doboz külsejét. Ha pedig marad pár darab, akkor még mindig felhasználhatjuk a közös étkezéseknél, vagy amikor vendég érkezik a házhoz, esetleg a kedvenc ünnepeinken.

spacer