A VOKK tanulói büszkék lehetnek a képzésükre

A személy és vagyonőr foglalkozása mára már szakmává nőtte ki magát. Ezért kiemelten fontos, hogy a szakmát tanulók magas szintű képzésben részesüljenek.

A munkáltatók tudják, hogyha a jelentkező az akkreditált VOKK.hu-n elérhető képzések valamelyikén részt vett, akkor professzionális szakemberrel van dolguk. Megkapta mindazt a tudást, amit egy személy- és vagyonőrnek szüksége lehet.

A kiképző központ saját készítésű speciális tankönyveiből tanult és az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképzőközpontja vizsgáztatta. Biztos lehet benne, hogyha ilyen jelentkező szakembert alkalmaz, akkor olyan cégek, szervezetek mellé sorakozik fel, mint a Michelin Hungaria kft , Magyar Honvédség Szociálpolitikai Közalapítvány, hogy csak kettőt említsünk.

Tudhatja, hogy az akkreditált VOKK.hu-n található 320 órás képzés megfelelő hosszúságú ahhoz, hogy a képzés során nagy mélységekig belemerüljenek a tanulók a szakma rejtelmeibe. Az itt végzettséget szerzők méltán lehetnek büszkék a képzésükre.

spacer