Akkumulátor ellenőrzés és rendelési lehetőség

A fagyok beállta előtt ajánlott néhány elővigyázatossági lépést tenni azért, hogy az autók a legnagyobb hidegekben is gond nélkül beinduljanak és problémamentesen működjenek. Például érdemes leengedni az ablakmosó folyadékot és fagyálló változatot tölteni helyette, mert a hagyományos könnyedén jéggé változhat.

Továbbá, az akkumulátor is megérdemel egy ellenőrzést, mert könnyedén megeshet, hogy pont egy sietős reggelen vagy olyan alkalommal fogja megadni magát, amikor nagyon fontos lenne eljutni valahová autóval. Persze ez sem garancia arra, hogy nem fog télen tönkremenni, de csökkenteni lehet az esélyét.

Ugyanakkor, ha mégis a leghidegebb napon fogja feladni a harcot, akkor sincs nagy baj, mert az evoauto.hu weboldalon néhány kattintással már meg is lehet rendelni az újat. Amíg pedig megérkezik a minőségi és tökéletesen üzemelő akkumulátor, addig egy taxi segítségével is eljuthatunk a célponthoz, persze ha a taxisok is figyeltek a karbantartásra. Hiszen az akkumulátor a taxisok járgányaiban még nagyobb igénybevételnek van kitéve a sok gyújtás miatt.

spacer