Etikett címke

Az etikett címke sokféle típusban kapható

Talán a legfontosabb kérdés ebben a dologban, hogy mi alapján válassza ki a terméket. Az etikett címke beszerzése előtt fontos tisztában lenni azzal, hogy milyen célból van szüksége rá.

A felhasználás jellege nagyban meghatározza a termék anyagát, valamint a méretét. Az anyagát tekintve lehet papír, műanyag, vagy szintetikus. A papírvariációt vonalkód esetén ajánlják. Amellett, hogy tartós, még az olcsó árkategóriába is tartozik.

Sok ideig megtartja a rajta feltüntetett információkat és jól ellenáll a napsütésnek. Az etikett címke műanyag vagy szintetikus típusa híres a tartósságáról. Ezt az is bizonyítja, hogy a nedvesség, a hő, a vegyi anyagok, az időjárási viszonyok, valamint a mechanikai sérülések nem tesznek kárt benne.

Tartós matricaként emlegetik a legtöbben. Ezt a verziót leggyakrabban a gyógyszeriparban, a vegyiparban és az elektronika terén veszik igénybe. Az etikett címke minden változatáról részletes leírást kaphat az internetes oldalakon. Ha szeretne többet megtudni, akkor látogassa meg a tekercses-cimke.hu internetes oldalt!

spacer