Az infraszauna otthon is helyet kaphat

Az emberi test öngyógyító folyamatait már mindenki ismeri. Viszont azzal nincs mindenki tisztában, hogy miként lehet ezeket felgyorsítani. Erre az egyik leghatékonyabb módszer az infraszauna használata, mivel serkenti a vérkeringést a mélyre ható melegnek köszönhetően.

Ez az érzés az infraszauna sajátossága, hiszen az első használat alkalmával feltűnhet, hogy a kabinba lépve nem is olyan meleg a levegő, mint ahogyan azt gondoltuk.

Az infraszauna sugarai, nem a levegőt melegítik fel, mint a finn, hanem a bőrünket. Hamar érezni lehet a jótékony hatását, hiszen a testünket kellemes meleg fogja elönteni, ami jó hatással van az ízületekre. A mélyreható hő elősegíti az anyagcsere folyamatokat, hiszen a megnövekedett vérkeringés felgyorsítja a méreganyagok kiszorítását. A vér oxigénnel telítődik az infraszauna használata közben.

Ezért érezhetjük a felfrissülést minden használat után. Akár egy fárasztó munkanap után is hatékonyabb lehet, mintha egy bögre kávét fogyasztanánk el. Manapság már nem ki sem kell tennünk a lábunk, hiszen otthon is szaunázhatunk.

spacer