örök rózsa

Az örök rózsa megtérülő vásárlás

A legtöbben csak neves alkalmakkor vesznek virágot, míg mások heti rendszerességgel. Amennyiben nem engedhetjük meg magunknak, hogy minden hónapban vegyünk több ezer forintos csokrot, érdemes elgondolkodni az örök rózsa beszerzésén.

Eleinte drága játéknak tűnhet, mivel a 7 szálból álló csokor eléri a 25 ezer Ft összeget, de tovább kell látnunk. Az átlagos csokor élettartama még a legvigyázóbb kezek mellett sem éri meg a 2 hétnél idősebb kort. A virágok előbb vagy utóbb elnyílnak, a csokrot pedig ki kell dobni. Ezzel szemben, az örök rózsa tartósan a nappali díszeként fog tündökölni, nem hónapokig, hanem éveken keresztül.

Ha éves szinten veti össze a hagyományos és a konzervált változatot, bizony az utóbbi hamarabb megtérül. Amennyiben Ön csak és kizárólag igazi virágot akar venni, akkor a jó hír, hogy az örök rózsa 100%-ban abból készül. A termelő lemetszi a tökéletes állapotban lévő fejet, majd hála a modern technikának, kiszívja belőle a nedvességet, így nem nyílik tovább és el sem szárad el.

spacer