üvegterasz

Az üvegterasz építésének előnyei

A teraszfedés vagy napozószoba építésének több előnye is van, amit közösen élvezhetnek. Nemcsak értékes új teret adhat hozzá az üvegterasz, amit az egész család szeretni fog, hanem növelheti az otthonának eladási értékét is! Gyönyörű, egyedi építésű napozó szobájával behozhatja a szabadban lévő szépséget és olyan helyet hozhat létre, ahol Ön és családja kényelmesen pihenhet. A napozószoba rengeteg természetes fényt enged be és nagyszerű helyet biztosít a természet élvezetéhez, a szélsőséges időjárás vagy a bogarak kellemetlenségei nélkül.

Az üvegterasz tervezése során, a mai modern életmódhoz igazítják a legmodernebb technológiával, hogy kényelmet és szépséget biztosítsanak. Kibővíti az otthonában lévő életteret, hiszen az üvegterasz családi vagy játék szobaként, irodaként, edzőteremként, jakuzzival ellátott helyiségként is használható! Az üvegterasz energia- és költséghatékony, hiszen szigetelt üveggel és légmentes kivitelben készül, így alacsonyan tarthatóak a számlák.

Terasz polikarbonát fedéssel a tűző napsugarak ellen

Teljes árnyékot szeretne? Elég hideg van ahhoz, hogy 4 évszakos napozótermet alakítson ki? Képes lesz mennyezeti ventilátorokat hozzáadni a terasz fedéséhez? Ezek a gondolatok gyakran vezethetnek a terasz polikarbonát fedéssel lehetőségéhez. Ezeket a tetőfedő paneleket úgy tervezték, hogy védelmet nyújtsanak az UV-sugarak ellen, miközben a jó dolgokat, vagyis a napfényt beengedik. Sok háztulajdonos szereti ezt a fajta kiegészítést, elvégre a terasz polikarbonát fedéssel előlépett a régi idők kevésbé esztétikus tetőfedéseihez képest.

Mások mégis problémákat látnak ebben a modern tetőfedő rendszerben a szabadtéri tevékenységeikhez. A teraszok általában az ingatlan legforróbb részén vannak. Természetesen Ön is ezért nézelődik egy pavilon vagy árnyékoló után. A tetőfedő anyagnak tehát ellen kell állnia a szélsőséges hőmérsékleteknek, ennek a követelménynek pedig a terasz polikarbonát fedéssel megfelel. Ez a legkorszerűbb anyag nem hervad el, még a legforróbb környezetben sem.

spacer