barbecue pác

Barbecue pác az ínycsiklandó falatokhoz

A rostélyon vagy nyárson sütött hús olyan finomság, amit nem fogyasztunk naponta és ami ízesen az igazi. Kellemes aromát biztosít a barbecue pác a húsnak, így különleges ízélménnyel örvendeztet meg bennünket. Puhává varázsolja a hússzeleteket, tulajdonképpen ezek jelentik az eljárás lényegét. Akkor lesz igazán tökéletes a végeredmény, ha a barbecue pác már jó előre el van készítve.

Hagyományos értelemben véve, a pác nem más, mint olaj és egymással jól harmonizáló fűszerek keveréke. A zamatic.hu webáruház termékpalettáján olyan barbecue pácok találhatóak, amelyekkel különleges ízeket érhetünk el. Ezek minőségi alapanyagokból készülnek, amelyek jól kiegészítik egymást, megalkotván ezáltal egy olyan ízkavalkádot, amit nem biztos, hogy házilag elő tudunk állítani.

A kínálatban lévő barbecue pác tipikus édeskés-savanykás ízt kölcsönöz a húsoknak, tehát nagyon jó választás a barátokkal eltöltendő kerti partira. Ajánlott legalább 3 órán keresztül állni hagyni benne a szeleteket, mert így érnek jól össze az ízek.

spacer