bio naptej

Bio naptej az egészség védelmében

A tél vége felé járva, a legtöbben már a nyári napsütésről álmodnak, hogy milyen jó lenne, ha a meleg napsugarak átjárnák az utóbbi időben sokszor átfagyott testrészeiket, közben még szép barnává is válna a bőrük színe. Ugyanakkor, ha valaki ilyen korán a nyárról ábrándozik, akkor érdemes a bőre védelmére is alaposan felkészülnie és utána olvasnia, hogy mit tegyen majd a napozás kellemetlenségeinek, sőt, veszélyeinek az elkerülése érdekében.

Mert manapság már komoly kockázatokról lehet beszélni, amelyeknek a megelőzésében a bio naptej óriási segítséget jelenthet. Miért pont a bio naptej vagy bio fényvédő? A válasz egyszerű! Azért, mert ez természetes ásványi pigment anyagokkal és gyógynövénykivonatokkal véd a káros hatások ellen, ami kiemelten fontos, amikor a bőr amúgy is ekkora napfény terhelésnek van kitéve.

A szervezetnek egyáltalán nem hiányzik, hogy még különböző vegyi anyagokkal is meg kelljen küzdenie, amikor egyébként is olyan erős hatásoknak van kitéve, mint amelyekkel a Nap rendelkezik. Márpedig a legtöbb fényvédő rengeteg szintetikus összetevőt tartalmaz, amelyek akár olyan komoly problémákat is okozhatnak a bőr mélyebb rétegeiben, mint maguk a napsugarak.

Tehát érdemes elkerülni ezeket a termékeket, és helyette a bio naptej alternatívák között keresgélni. Ugyanakkor, sajnos még a bio naptej megnevezéssel sem szűkíthető le eléggé a kínálat, mert nem minden gyártó használja ezt jogosan. Amennyiben valaki nem járatos a természetes kozmetikumok világában, akkor ajánlott alaposan utána olvasnia az egyes márkáknak és/vagy olyan megbízható helyekről vásárolnia, ahol garantálni tudják a termékek tisztaságát, hatékonyságát.

A BIOLA webshop például jó kiindulópont lehet bárkinek, akit érdekel a bio naptej vagy a bio fényvédő, mert itt tanúsított bio készítmények kapnak helyet a kínálatban. Azonban nemcsak bio naptej, hanem mindenféle egyéb kozmetikumok és tisztálkodó szerek is kaphatóak itt, amelyekben nincs kockázatosabb, mesterséges adalék és hatóanyag. Hiszen ez utóbbiaktól nemcsak a Nap elleni harc idején ajánlott és kell ódzkodni, hanem a bőrápolás és tisztálkodás összes lépése során. Érdemes kerülni a szintetikus fényvédőket!

spacer