Függöny

Egyszerűen mozgatható a motoros karnis

A karnisok részben esztétikai, részben funkcionális feladattal bírnak. Sokan helyeznek rájuk sötétítőt is, de elsősorban átlátszó változatokat tart a motoros karnis. Gyakran ellátottak távirányítóval is, hiszen ha már motoros működtetésű, akkor egyszerűbb, ha nemcsak egy falra felszerelhető kapcsolóval lehet mozgatni.

Különösen azoknál az ablakoknál praktikus a motoros karnis, amelyek nehezen hozzáférhetőek vagy magasak és bonyolult a függönyöket elhúzni, különösen akkor, ha több van belőlük. Különböző méretben kapható.

A legtöbb egy esetleges áramkimaradás esetén kézzel is mozgatható, ami azért fontos, mert ekkor is félre kell húzni a függönyöket. Az áramkimaradás nem gyakori, de ha mégis előfordul, jó, ha az élet zökkenőmentesen megy tovább ez idő alatt is.

A motoros karnis kétségkívül egy kényelmi szolgáltatás, de sokan igénylik, akik olyan lakásban laknak, ahol ez a praktikusabb, például a függönyök mozgatása nehéz, könnyen leszakad a csipeszekről. Fontolja meg Ön is beszereltetését, mert nem fogja megbánni!

spacer