Életünk értelmét rejtheti a sorsszám

Év, hónap, nap, de mik lehetnek ezek a számok? Csak véletlen egybeesés, hogy adott időpontban születtük meg, vagy mindennek megvan a maga értelme és célja? A számmisztika tudománya könnyen kiderítheti, hogy a ránk vonatkozó sorsszám igazából milyen információt rejt magában. Ahogyan a név is gyakran kötelez, úgy megtörténhet ez magával a születési dátummal is.

Minden előre meg van írva és csak bábuk vagyunk, akiket rángatnak? Van némi szabad akaratunk vagy csak egy jól megtervezett forgatókönyv szerint cselekszünk? Amennyiben végére akarunk érni a folyamatos kérdéseknek, akkor a minket leíró sorsszám alapos tanulmányozás alá kell essen.

Természetesen, nem feltétlenül mi magunk kell megfejtsük a bonyolult információkat, hanem segítséget is kérhetünk bizonyos emberektől, akiknek kellő tapasztalatuk van ezen a téren. Mit jelenthet, ha a sorsszám titkai feltárásra kerül? Csupán annyit, hogy az életünk új értelmet kaphat. Rájöhetünk születésünk valódi céljára és ennek megfelelően cselekedhetünk. Egyszerűen megtaláljuk a helyes utat.

spacer