Esztétikus és helytakarékos infrapanel

Manapság már számos fűtési forma létezik. Egyre inkább elfogadottnak számít már az elektromos fűtés is, de még mindig sokan csak az eredetileg alkalmazott fűtés rásegítőjeként alkalmazzák. Az infrapanel is egy ilyen igen praktikus megoldás, amellyel kis helyiségeket nagyon gyorsan fel lehet melegíteni, és ráadásul helyet sem vesz el a térből.

Tökéletesen alkalmas olyan szobákban, amelyek vagy ritkán használtak, vagy más okból nincs bent semmilyen fűtőtest. Az infrapanel falra és mennyezetre egyaránt felszerelhető. Az elektromoskonvektorok.hu internetes áruházban többféle típusa, valamint a hozzájuk tartozó kellékek is kaphatóak.

Egyes készülékeknél a teljesítménybeli eltéréseknek azért van nagy jelentőségük, mert egy nagyobb teljesítményű infrapanellel nagy szobákat is hatékonyan fel lehet melegíteni. Az infrapanelnek helytakarékossága és egyszerűsége mellett még az esztétikussága is kiemelendő, hiszen kiválóan mutat a mennyezeten és a falon is, mondhatni, hogy képes feldobni az egész helyiséget.

spacer