fejlesztő játékok ovisoknak

Fejlesztő játékok ovisoknak és kisiskolásoknak

A szülőknek roppant fontos feladat olyan eszközt választaniuk a csöppségeiknek, ami a szórakozás mellett, tanító szereppel is rendelkezik. Számos szerkentyű elérhető a mai áruházak polcain, csak alapos odafigyelés szükséges a kiválasztásuk pillanatában, viszont a fejlesztő játékok ovisoknak úgy lettek létrehozva, hogy a felhőtlen móka mellett, formálják a jellemüket is.

A Modarrai kisautók egy amerikai cég közreműködésének köszönhetően lettek kialakítva, jellegzetes építési technológiával. A szerkezet 11 elemből tevődik össze és 10 különböző formát lehet nyerni általa. A beépített csavarok és a csomagban található imbusz segítségével, az alkotás rövid idő alatt megvalósítható. Az tökéletesen összeférő darabok és a gyors szerelés jóvoltából, nem kell egész nap az építéssel bíbelődni.

A bütykölés közben, szenzációsan alakul a kicsik finommotorikus képessége, a logikus gondolkodásmódjuk és az akadálymegoldó képességük. A fejlesztő játékok ovisoknak és nagyobb gyerkőcöknek is boldog perceket varázsolnak a foglalatosság idejére.

spacer