Masszív szerkezet

Fémpolc erős szerkezettel

Tárolás, raktározás szempontjából elengedhetetlen tartozéknak számítanak a polcrendszerek, amelyek többféle anyagból készülhetnek. Ezek között a fémpolc az egyik legelterjedtebb változat, mivel otthon, raktárakban és üzlethelyiségekben is megállja a helyét. Elsősorban a nagy teherbírása miatt szokott erre esni a választás.

A kialakítása letisztult, nem tartalmaz semmilyen díszítőelemet, de a fémpolc nem is a dekoráció miatt lett kitalálva. Az összeszerelés után egy rendkívül stabil szerkezetet kapunk, amennyiben azt stabil alapzatra állítjuk.

Ez kiemelten fontos, mivel jelentős anyagi kár keletkezhet, hogyha a fémpolc felborul. Szerencsére ezt egyszerűen meg lehet előzni, hogyha kemény padlózatra állítjuk.

Az összeszerelése sem egy nehéz feladat, nem igényel szaktudást, csupán egy néhány általános szerszámot, mint például a villáskulcs vagy csavarhúzó. A terhelhetősége az adott modelltől változik. Ezt az értéket nem szabad meghaladni, még az ellenálló szerkezet ellenére sem, mert a fémpolc, de a rajta tárolt értékek is megsérülhetnek.

spacer