A Fossil karóra precíz gyártása

Fossil karóra

Ez az egyik olyan nagy méreteket öltő cég, aminek történetéről kevesen tudnak. A vállalatot a Kartsotis fivérek, név szerint Tom és Kosta alapították 1984-ben. A Fossil karóra az amerikai életstílust képviseli. Nagyon elismert, tekintélyes márka, a legnagyobb sztárok viselik modelljeiket.

A cég a tradicionális vonalakat ötvözte a mai modern kinézettel. Rendkívül széles a terméklistája, így szinte biztos Ön is talál magának megfelelőt. A vállalat az 1980-as évek óta óriási növekedésen ment keresztül, mára már az említett termékek mellett másfajta kiegészítőket is forgalmaz. Az ilyen kellékek készítése során használt anyagok, amelyekre mindig óriási odafigyelést fordítanak, az a nemesacél, a bőr, valamint a kristályüveg.

A Fossil karóra készítése alkalmával nagy hangsúlyt fektetnek az előírásoknak való megfelelésre, továbbá figyelnek a környezetvédelemre, ezért a gyártás mindenegyes lépését szigorú figyelem alatt tartják. Etikus és rendkívül felelősségteljes magatartást képviselnek. Nagyon közkedvelt termék napjainkban.

spacer