Gyors segítség a duguláselhárítás I. kerület csapatától

Egy lakásban nagyon sokféle megoldandó helyzettel „találkozunk”, amelyeket nem biztos, hogy minden esetben meg tudunk oldani mi magunk.

Természetesen egy villanykörtét még be tudunk csavarni, van, aki egy zárat is meg tud javítani, talán még azt is meg tudjuk oldani, amikor nehezen folyik le a víz a kádból. Azonban előfordulhat olyan dugulás a konyhában, vagy a fürdőben, amikor segítséget kell hívnunk.

Jó, ha felkészültek vagyunk egy ilyen esetre, kéznél van egy telefonszám és felhívhatjuk a duguláselhárítás I. kerület szakembereit, akik igyekeznek egy órán belül házhoz jönni és elhárítani a bajt.

Persze, amíg jön a „felmentő csapat”, mi is próbálkozhatunk házi megoldásokkal, csak arra ügyeljünk, nehogy még több bajt okozzunk A duguláselhárítás I. kerület szakemberei minden esetben azon vannak, hogyha lehetséges bontás nélkül oldják meg a problémát, ne tegyenek kárt a lakásban. A legtöbb cég garanciát is vállal az elvégzett munkára, ezért nem kell attól tartanunk, hogy nem szabadultunk meg a dugulástól.

spacer