Ha szeretnél egy profi zenekart az esküvőtökre

Nem könnyű találni olyan esküvői zenészeket, akik az ifjú pár és a násznép zenei ízlésének megfelelő műsort tudnak produkálni – kortól függetlenül -, mégpedig fáradhatatlanul, akár hajnalig. Sőt ha igény van rá még a ceremónia mester feladatát is át tudják vállalni.

Tehát egy zenekar esküvőre való kiválasztása bizony nem kis körültekintést igényel, mert egy rossz választás bizony elronthatja a lakodalom hangulatát.  Egy profi lakodalmas zenekar nagyon sokat tehet azért, hogy mindenkinek még sokáig megmaradjon a jó emlékezetében ez a nap, a meghívott vendégek mind jól érezzék magukat.

A Sasamusic zenészeinek minden adottsága meg van ahhoz, hogy igazi jó kedvet, lakodalmas hangulatot teremtsenek. Repertoárjuk minden zenei műfajra kiterjed: kezdve a mulatós zenétől, a magyar nótától a cigány zenétől a pop, rock, és a disco zene műfajáig.

Minden korosztálynak igyekeznek a kedvére tenni és a visszajelzésekből ítélve, eddig mindig sikerrel. Nemcsak esküvőkre, de más rendezvényekre, családi eseményekre – pl. születésnap, aranylakodalom, keresztelő, ballagás – is gyakran kapnak meghívást, az ország minden tájára.

spacer