Hatékony és nyereséges üzemanyag megtakarítás

Ma már számtalan módon tudnak az emberek spórolni és energiát megtakarítani, amellyel természetesen sok pénzt is képesek félrerakni. Az üzemanyag megtakarítás egy nagyobb fuvarozó cég számára akár évi 1 000 000 millió forintot is képes megspórolni, ami, valljuk be, igencsak óriási összeg. Ez a módszer nem zsákbamacska vagy átverés, hiszen ez egy garantáltan bevált és kipróbált módszer.

Az üzemanyag megtakarítás nem valamilyen varázslat eredménye, hiszen ennek Ön is részese lehet. Az általános üzemanyag kutaknál kártyás fizetés esetén vannak különféle kedvezmények, azonban a www.uzemanyagtartaly.hu ennél sokkal jobbat ajánl mindenkinek. Ha Önnek cége van, és járműveit a hétköznapi olajkutaknál tankolja, akkor ezt érdemes abbahagynia a közeljövőben, mert az üzemanyag megtakarítás minden cégnek ajánlott!

Minden üzemanyagtípusnak van nagykereskedelmi ára, ami azt jelenti, hogy 17-22 Ft-tal olcsóbban hozzá lehet jutni, és ha Ön egy év alatt 50 000-100 000 litert fogyaszt, akkor az év végére 1 700 000-2 200 000 forintot is megspórolhat ezzel az üzemanyag megtakarítás módszerrel.

Most talán azon morfondírozik, hogy hogyan tudná nagykereskedelmi áron beszerezni üzemanyag szükségletét, a következőkben ezt is megtudhatja. A Hungaro Mobiltank olyan töltőállomások építésével foglalkozik, amelyek lehetővé teszik ezt, és ha Ön ezeknek a rendszereknek az építésébe beruház, akkor az üzemanyag-forgalmazók egyikével szerződést köthet, így az üzemanyagot sokkal olcsóbban kaphatja meg.

A szállítás természetesen egyeztetett időpontban történik meg az Ön telephelyére, a tartályautótól pedig az anyagot nagykereskedelmi áron fogja megkapni. Az üzemanyag megtakarítás biztosan nem fog az Ön kárára menni, hiszen a szállított anyagok minőségiek és a kiszolgálás folyamatosan működik, és természetesen mindezt jóval olcsóbban fogja megkapni. Sok embertől azt a visszajelzést kaptuk, hogy az üzemanyag megtakarítás tényleg bevált, a fogyasztás pedig jócskán visszaesett, ez utóbbi azért tapasztalható, mert a hétköznapi kútoszlopokat szándékosan elállítják, így a vásárló a kijelzőn látható mennyiség helyett igazából jóval kevesebbet tankol, ez pedig nálunk egyáltalán meg sem történhet.

spacer