Huawei Honor 8 Lite változatos színekben

Mobiltelefon vásárlás során egyesek azt veszik figyelembe, hogy mire képes a készül, mások viszont az termékek ára alapján választanak. Nem kell azonban kompromisszumot kötnünk a teljesítmény, vagy az ár javára, ha a Huawei Honor 8 Lite okostelefon mellett döntünk.

Ez a készülék kiváló ár-érték arányának köszönhetően gyorsan meghódította a vásárlókat. Nagy kedvence lett azoknak is, akik a gyors, megbízható és erős telefonokat keresik, és azoknak is, akik nem hajlandóak nagy összegeket kifizetni egy készülékért. A Huawei Honor 8 Lite megvásárolható a klasszikus fekete és az elegáns fehér színben is. De azoknak sem kell csalódniuk, akik a feltűnőbb darabokat részesítik előnyben. A legtöbb szaküzletben ugyanis megvásárolható a készülék arany és kék színű változata is.

Így szinte mindenki igényét ki tudja elégíteni a Huawei Honor 8 Lite. Megjelenése igen pompás. A lekerekített élek, és a letisztult formavilága kiváló látványt nyújt. Ez nem egy túl méretes telefon. 5,2 hüvelykes képernyőjével inkább a kisebb, kompaktabb telefonok közé tartozik. Így fogása kényelmes, használata egyszerűbb lesz.

De ez nem jelenti azt, hogy ne nyújtana kellő élvezetet a videó vagy fényképnézegetés. Bár az tény, hogy egyes feladatok elvégzése nehezebb a kisebb képernyő miatt. A nyolcmagos processzornak és a 3 GB belső memóriának köszönhetően a készülék gyorsaságára nem lehet panaszunk. Akik pedig kicsinek találják a Huawei Honor 8 Lite 16 GB belső tárhelyét, azok kibővíthetik azt, bár így le kell mondaniuk a második SIM kártya használatának lehetőségéről.

spacer