Igény szerint alakítható egyedi bútorok

Webáruházunk igyekszik rugalmasan kezelni a vásárlói igényeket, ugyanis több megoldás létezik, amivel igyekszünk vásárlóink kedvébe járni. Azt tapasztaljuk, hogy vásárlóink egyik részét inkább az áraink vonzzák, de egyre többen érdeklődnek az egyedi bútorok iránt is.

Egy régóta megálmodott bútor nem biztos, hogy készen beszerezhető, de egy kis átalakítással elkészíthető. Mivel a bútorüzlet mellett kárpitos műhelyünk is van, így az átalakítások nem okoznak gondot. Kiválaszthatóak az ülőgarnitúrák szövetei is, ezáltal szintén kivitelezhetőek az egyedi bútorok.

A végeredmény pedig a vásárló ízlésének és kívánalmainak megfelelő szoba. Sokan nem kedvelik a tömegtermékeket, de megelégednek azzal, hogy kiválasztják az ülőgarnitúra formáját, anyagát és színét. Olykor a szekrénysorból kellene egy kicsit lefaragni vagy kiegészíteni, hogy kiválóan mutasson a helyiségbe és harmonikus legyen a légkör.

Mindezeket az átalakításokat el tudjuk végezni és így a megvásárolt egyedi bútorok megfelelnek majd a különböző igényeknek. 

spacer