Ilcsi webshop

Ilcsi kozmetikumok minden korosztálynak

Molnár Dánielné, akit a rokonok kedvesen csak Ilcsi néninek hívtak, 1958-ban lefektette egy azóta is stabilan működő családi vállalkozás alapjait. Az említett hölgy volt az Ilcsi kozmetikumok megálmodója. A természet szeretete, 4 nyelv ismerete és többszöri részvétel a kozmetikusok világkongresszusán segített az üzletasszonynak megtanulni, hogyan lehet arcápolási termékeket készíteni vegyszerek használata nélkül. Több mint 20 alkalommal tartott ő maga is előadást a CIDESCO világkonferencián.

Az Ilcsi kozmetikumok létrehozásával olyan analógok nélküli készítményeket alkotott, amelyek magas zöldségpép tartalommal rendelkeznek. A termékek mára a legtöbb beauty bloggert és a természetes összetevők rajongóit is meghódították. 2013-ban a márka alapítója elhunyt és az üzletet a fia, Ferenc vette át, aki hasonló elhivatottsággal folytatta édesanyja munkáját. A környezet tisztelete a kezdetektől fogva fontos szerepet töltött be a vállalat életében.

Az Ilcsi kozmetikumok napjainkban is ezeket az elveket követik. A kozmetikai piac fejlődésének elindulásával megkezdődött az arckrémek gyártása. A vállalatok igyekeztek hozzájárulni a különféle célokra szolgáló opciók kifejlesztéséhez. Ennek eredményeként pedig az Ilcsi webshop modern termékcsaládjai napjainkban egyszerűen csodálatos megoldásokat kínálnak a különféle bőrproblémákra.

Viszont bármilyen arcápoló szer megvásárlása előtt el kell dönteni, hogy milyen hatást várunk el a készítménytől, meg kell határozni a bőrünk típusát és az egyéni preferenciáinkat. Kombinált és zsíros bőr esetén az Ilcsi webshop vastagabb és sűrűbb textúrájú termékeit, míg a száraz vagy érzékeny bőr esetében a folyékony és könnyű opciókat kell előnyben részesíteni, viszont a normál bőr is igényli a rendszeres hidratálást, tonizálást. Azt is vegyük figyelembe, hogy az éjszakai és nappali arcápolásnál más-más megközelítés ajánlott, mivel napközben tonizálásra és frissességre van szükség, lefekvés előtt pedig nyugalomra és táplálékra. Az Ilcsi webshop polcain lévő arckrémek tulajdonságai a felhasználók életkorától függően változnak.

spacer