infraszauna

Infraszauna egyszemélyes változatban

Szívesen felüdülne vagy csak néhány percet nyugalomban töltene egyedül? Az egy személyes infraszauna erre kiváló választás lehet. Mindenki megérdemli a heti néhány perc kényeztetést, amely után megkönnyebbülve érezheti magát. Mindemellett az szaunázás hozzájárul a bőr puhaságához és szépségéhez is.

Az egyszemélyes szauna hatékonyságban teljes mértékben megegyezik a többi, nagyobb méretű kabinéval. Nem feltétlenül csak szinglik használatára alkalmas, hanem azokéra is, akik egy rövidke időre szeretnének elszeparálódni a külvilágtól és embertársaitól.

Az infraszauna 3 irányból vetíti sugarait, amelyeknek köszönhetően alaposan megizzasztja a benne ülő vendégeit és ezáltal garantálja az eredmény hatékonyságát. Az digitális távirányítóval kiválaszthatja a kívánt főmérsékletet és időtartamot. Az egy személyes infraszauna már néhány százezerből beszerezhető az üzletünkből. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, de kérdése merült fel vagy rendelni szeretne, hezitálás nélkül keressen fel minket!

spacer