Kéktúra szállás

Jól jön a Kéktúra szállás

Messze földön híres az Országos Kéktúra, olyannyira, hogy a National Geographic 2020-ra ajánlott legjobb utazási célpontjai közé választotta. A 2015-ben befejezett felmérések alapján, 1165 km hosszú, 27 szakaszból áll, úgyhogy a résztvevőknek tanácsos igénybe venniük a Kéktúra szállás szolgáltatást. A túra ideje alatt 31 750 m szintkülönbséget kell leküzdeni.

Bárki által teljesíthető gyalog, kerékpárral vagy sível. Viszont figyelni kell arra, hogy az igazoló füzettel valamennyi ellenőrzőpont érintését, hitelt érdemlő módon, pecséttel igazolni kell. A Kéktúra célja, hogy a résztvevők végigjárhassák Magyarország természeti és épített látnivalóit. Aki sikeresen teljesíti a túrát, az elnyeri a Kéktúra jelvényt.

Nem egyszerű feladat, tehát mindenképpen szükséges pihenni közben, amit a Kéktúra szállás profi módon tesz lehetővé. Mátraverebély és Mátraház között félúton található a kék jelzés mellett a Kétkerék Vendégház. Szálljon meg ott! Tavaszi és téli hétköznapokon 10% kedvezménnyel vehető igénybe a szállás.

spacer