Kisállat tartóknak az iRobot Roomba robotporszívó lesz a jó választás

A háztartási feladatok közül talán a takarítás igényli a legtöbb időt. Egy nagyobb lakás minden helyiségének alapos kiporszívózásához akár több órára is szükség lehet. Ezért nagyszerű megoldás az iRobot Roomba robotporszívó használata, hiszen ezzel jelentősen lecsökkenthetjük a porszívózásra szánt időt. Ez a remek berendezés ugyanis képes egyedül is elvégezni a feladatot, csupán a megfelelő programozást kell beállítani rajta. Ezzel igen sok időt takaríthatunk meg, főleg ha mindennap el kell végezni ezt a feladatot.

Amíg az iRobot Roomba robotporszívó takarít, addig mi pihenhetünk, bevásárolhatunk, vagy végezhetjük egyéb fontos teendőinket. A porszívó ugyanis minden felügyelet nélkül képes elvégezni a feladatát. A takarítás végén csupán annyi dolgunk lesz, hogy a portartályt kiürítsük, hogy legközelebb is gond nélkül munkába állhasson a készülék. Persze azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a szomszédos helyiségek között nyitva hagyjuk az ajtókat, mert így az iRobot Roomba robotporszívó akár több helyiséget is kitakaríthat egy töltéssel.

Ha munka közben lemerülnek az akkujai, akkor sincs baj, mert az iRobot Roomba robotporszívó szenzorai segítségével könnyedén visszatalál a dokkolójára, ahol feltöltődik, majd onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Kiváló megoldást jelent ez a porszívó abban az esetben is, ha kisállatot is a tart a lakásban. A gumírozott hengerfejek segítségével ugyanis kiválóan összegyűjti az állatok elhullajtott szőrét is, valamint a HEPA szűrőknek köszönhetően a lakás levegője pormentes lesz.

Amit egyszer felszív, azt már nem engedi vissza a levegőbe, mert a HEPA szűrők a legapróbb porszemcséket is képesek visszatartani. Az iRobot Roomba robotporszívó kiválóan tud tájékozódni a lakásban, így képes elkerülni a bútorokkal, falakkal és egyéb berendezési tárgyakkal való ütközést az esetek legnagyobb részében. Azonban ha véletlenül neki is megy valaminek, akkor sem történik sérülés, hiszen az elejére szerelt gumiharang megvédi a robotot is és a tárgyakat is.

spacer