toll emblémázás

Mai napig felkapott a toll emblémázás

Hiába élünk a digitális korszakban, amikor is szinte mindenkinek van egy okostelefonja, tablet PC-je vagy laptopja, a töltőtoll és golyóstoll még mindig divatosak. A cégek pedig nem is akarnak megválni a reklámtollaktól, amikkel a népszerűsítést egy nagyon praktikus és ötletes módon lehet megoldani.

Annak érdekében, hogy igazán kreatív legyen a hirdetés, a toll emblémázás mellett kell dönteni, amivel tényleg igazán egyszerűen megvalósítható bármilyen remek elképzelés. Mivel az irodai munka során épp úgy szükséges a toll, akárcsak a szerződés aláírás alkalmával, vagy a lényeges információk feljegyzésekor, nem is csoda, hogy annyira felkapott ez a kellék, és ugye ezzel együtt a toll emblémázás is.

A toll emblémázás mellett akkor is nyugodtan lehet dönteni, amikor a tökéletes reklámajándékot keresi az ember. A változatosság is adott, hiszen a mai tollak elképesztően sok színben és formában elérhetőek. Gyakorlatilag nincs is olyan szín, amiben ne kaphatná meg a golyóstollat az ember, és amivel ne lehetne megvalósítani a toll emblémázás lépéseit.

A legegyszerűbb tollszettől kezdve a kényelmes fogást biztosító kialakítással bíró modelleken keresztül egészen a prémiumkategóriás golyóstollakig, minden elérhető reklámajándék céljából. Tollaknál egy teljesen más nyomtatási módszert alkalmaznak, mint a különféle matériáknál, textileknél. Ekkor a szita nyomás a befutó, hiszen ez magas minőséget biztosít, időtálló jelleget, igazán reális áron.

Ez sokkal modernebb technológia, mint például a hímzés. A szakértők tisztában vannak vele, hogy a jól végzett szita nyomás eljárással hosszútávon is tartósabb és szebb eredmény érhető el. Általa mosásálló minták és feliratok kreálhatóak. A szita nyomás pozitívumai közé tartozik még az, hogy ennél nincsenek színbeli megkötések.

A kliens többféle színű mintát is a pólóra nyomtathat, ha épp ahhoz van kedve. A textileken kívül, még számtalan más anyagon is megállja a helyét, így az érdeklődők lehetőségei egyáltalán nem mondhatóak korlátozottnak. A szita nyomás pontosan ezen adottságok révén vált manapság az előszeretettel igényelt szolgáltatások közé, már ami a reklámajándékokat illeti.

spacer