modern szalonnasütő

Melyik tűztér ajtóra essen a választás?

Nem sokan tudnak ellenállni a kerti sütögetésnek a jó idő beköszöntével. A modern szalonnasütő jóval komfortosabbá, biztonságosabbá és gyorsabbá teheti az egészet, ezért a vendégek, barátok és ismerősök is sokkal hamarabb juthatnak hozzá a sült szalonnához, kolbászhoz, steakhez, zöldségekhez vagy bármilyen finomsághoz, amit régóta kívánnak.

A modern szalonnasütő az alkalmazását illetően nem sokban tér a téglából kirakott, hagyományos sütőtől. Az egyetlen különbség a kialakításból adódik. A sütőteret 75 cm magasba emelve, körbeülve asztalként lehet használni. A modern szalonnasütő azért nem hiányozhat egyetlen sütögetős buliról sem, mert ez egyszerre nyolc személynek is kényelmes helyet biztosít.

Sőt, mindenkinek külön asztallap és sütőrész áll rendelkezésére. Ez egy családi ház kertjében mindenképp ott kell legyen. Természetesen a vendéglátóipari egységekbe is érdemes ezt megvenni. A modern szalonnasütő mellett számtalan érv szól, akárcsak a kényelmes, formatervezett, exkluzív kialakítás, a nagyméretű, használat közben is üríthető hamuzóedény, illetve a praktikus kiegészítők megléte, akárcsak az akasztható grilltárcsa és bogrács.

Ez megrendelhető a benkel.hu internetes boltban, ahol a tűztér ajtó számtalan változata is problémák nélkül megrendelhető. Biztosan nem okoz csalódást az a tűztér ajtó, ami üvegöblítő rendszerrel és öntvény környezetbarát égőtér modulokkal bír. A cég legújabb produktuma egy igazi újgenerációs környezetbarát eszköz.

Ez a legkorszerűbb elvárásoknak is 100 százalékosan megfelel. Bátran variálható a kályha teljesítményének megfelelően. Mindenképpen passzol a külső vagy belső légellátású, fenék rostély nélküli berendezésekhez. Ugye ezeknél az ideális légtömör kialakítás roppant fontos.

A tűztér ajtó speciális tulajdonsága, hogy ennél az üvegöblítő levegő minden irányból jön, így az üveg mindig tiszta marad. A levegő bejutását egy saválló anyagból gyártott, szabályzóval ellátott légzsilip garantálja. Ez a frontrészre vagy a szerkezet bármelyik oldalára egyszerűen kivezethető. A tűztér ajtó a magas nívójú nemesacél alapanyaga miatt egyáltalán nem korrodálódik.

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply