Menyegzői ruhák – a cég hivatalos oldala

Minden készen áll már a nagy napra? Vagy vannak még a listán elintézetlen feladatok? A legnagyobb problémát talán a ruha hiánya jelenti egy esküvő esetében. A cég hivatalos oldala, a menyasszonyiruha.co.hu azonnali segítséget nyújt a hölgyeknek. Pánikolás helyett, a tettek mezejére kell lépni és minél hamarabb át kell nézni a kínálatot. Érdemes egyszerre több ruhát is választani.

Az időpont egyeztetésekor meg kell kérdezni, hogy az adott öltözet rendelkezésre áll-e a nagy napon. Pozitív válasz esetében, minél gyorsabban sort kell keríteni a ruhapróbára. A helyszínen derül ki, hogy vajon a menyasszonynak tetszik-e a tükörképe. A cég hivatalos oldala szerint Budapesten, a Teréz krt. 2-4. szám alatt lehet sort keríteni a próbára. Ezenkívül Százhalombattán is található egy szalon. A kollekciók igazán egyediek, tehát a menyasszony nem fogja magát kínosan érezni a tucatruha miatt.

A cég hivatalos oldala alapján még az is előfordulhat, hogy legelső alkalommal történik meg az exkluzív ruhák viselése az esküvőn. Ez arra vezethető vissza, hogy az öltözékek a kifutóról egyenesen a boltba érkeznek. Nem csupán bérelni lehet, hanem vásárolni is. Arra kell felkészülni, hogy a bérlés díja 100 és 250 ezer Forint között mozog. A vásárlás 250 ezer forintos ártól kezdődően lehetséges. A cég hivatalos oldala szerint, a kollekció elsősorban azoknak a hölgyeknek fog tetszeni, akik imádják a csipkét. A ruhák között van abroncsos változat is, de a visszafogottabb stílus szerelmesei sem fognak üres kézzel távozni.

A tüll- és az organzaszoknyák szintén nagyon keresettek. A díszítésre szintén lehetőség nyílik a masnik, a bolérók, az övek és a fátylak segítségével. A márkák tekintetében a Lillian West, a Sincerity, a Sweetheart és a Justin Alexander jöhet szóba. Nem csupán fehér öltözék vehető, hanem rózsaszín és arany is. A cég hivatalos oldala arra hívja fel a figyelmet, hogy koszorúslány- és koktélruhák is bérelhetőek. Nincsen akadálya a menyasszonyi cipők közül történő válogatásnak sem, mert igazán nagy a kínálat.

spacer