egy helyiséges hővisszanyerő berendezések

Minőségi, praktikus egy helyiséges hővisszanyerő berendezések

Alacsony energiaszükségletű és biztonságos, elektromos árammal működő hővisszanyerőt szeretne vásárolni? Légtechnikai webáruházunkban kedvére válogathat az egy helyiséges hővisszanyerő berendezések közül, ami energiatakarékosság szempontjából a legjobb választás. Némelyik modell nemcsak szakmai elismeréseket kapott már, de technikai szempontból is úttörő. Androidos applikáció segítségével, az egy helyiséges hővisszanyerő berendezések a távollétében is vezérelhetőek, így a nedves meleg éghajlati körülmények között is remekül dolgoznak.

Az EC motornak köszönhetően, a hatásfok elérheti a 90%-ot, ráadásul nagyon csendesen dolgozik. Remek választás lakásokba, nyaralókba, illetve nyilvános és üzleti helyiségekbe egyaránt. A beépített G4 és F8 szűrők maximális hatékonysággal végzik a légszűrést. Néhány modell H13 és F8 karbon szűrők kombinációjával dolgozik és az integrált automatika működésében sem fog csalódni. Az egy helyiséges hővisszanyerő berendezések mellett, cégünk sok más minőségi készüléket, kiegészítőt és alkatrészt is forgalmaz.

Népszerűnek számítanak például a Blauberg csőventilátorok, csőkapcsolóval vagy anélkül. Amennyiben döntésképtelen, munkatársaink segítenek megtalálni a megfelelőt az igényeihez mérten. A Blauberg csőventilátorok között számos olyan típus van, ami időzítővel, csapággyal együtt kapható. A nagyon csendes működésének köszönhetően, a légcsatornára szerelhető Blauberg csőventilátorok ideálisak lehetnek óvodákban, iskolákban, illetve más gyermekgondozó létesítményekben, de remekül megállják a helyüket tömbházakban, lakásokban, valamint éttermekben, bankokban, irodákban is.

Egészségügyi létesítményekben szintén hasznosítható, ahol a csendes működés a lábadozók pihenését cseppet sem gátolja. Érdemes átgondolnia, hány darabra lesz szüksége a kiszemelt ventilátorból, ugyanis a Mepoker Kft. 8-nál több darab megrendelésénél 10%-ot elenged a termék árából. Használja ki az alkalmat és szerezze be vonzó áron a szükséges légtechnikai eszközöket, kiegészítőket!

spacer