medence takaró fólia

Mit kell tudni a medence takaró fólia használatáról?

Nagyon bosszantó, amikor az udvarunkon található medencébe a száraz faleveleket belefújja a szél, esetleg porossá, piszkossá válik a víz. Ebben az esetben nem is tudunk fürödni, amíg nem cseréljük ki a vizet, illetve nem takarítjuk ki a medencét, tehát célszerű kényelmes megoldás után nézni. A medence takaró fóliák szinte minden típusú medencéhez használhatók. A hétköznapi ember nem minden esetben tudja kiválasztani a megfelelő takarófóliát, hiszen nagyon sokféle, különböző típusú található a piacon.

Kis- és nagybuborékos fajta egyaránt vásárolható, de vajon melyik a jobb? Gyors információszerzésre van lehetőségünk a buborekfolia.hu weboldalon. Érdemes ezeket a hasznos írásokat elolvasni, mielőtt döntene a vásárlást illetően. Elméletileg minden medencetakaró fóliának UV- és vegyszerálló adalékanyagot is kell tartalmaznia. A webáruházban háromféle buborékfólia beszerzése közül lehet dönteni, az egyik az UV-álló nagy buborékos fólia.

Bár ez az anyag alapvetően használható medencetakarásra, de a szakemberek inkább a direkt erre a célra kifejlesztett anyagokat javasolják. Ezt a fajta anyagot leginkább fóliasátrak szigeteléséhez szokták felhasználni, mivel a buborékok nagyobb mennyiségű levegőt tartalmaznak, mint a normál fóliák, így a szigetelésnél nagyobb hatékonyság érhető el ezzel. Széles körben ismert továbbá a szolár medencetakaró fólia, aminek szintén számos fajtája van. Hobbi medencékhez ajánlott ez a típus, de a nagybuborékos takarófólia lényegesen hatékonyabb és időtállóbb anyag-összetételű ennél.

A gyártó az ügyfelek visszajelzései alapján és a piac elvárásait figyelembe véve hozták létre a nagybuborékos medencefóliát. Minden szempontból a legokosabb anyag, ami tartalmazza a kellő vastagságot, a fedett kék színt, valamint a speciális adalékanyagok normál szintjének háromszorosát. Azért is kitűnő választás mellette voksolni, mert a 32 mm átmérőjű buborékoknak köszönhetően, a medence hőmérséklete az éjszakai takarásnál jobban szigetelve van, mint a hagyományos fóliák által.

spacer