kombinált hitel

Mit kell tudni a pályázattal kombinált hitelekről?

A jelenlegi helyzetben sok vállalkozás anyagi forrásai kiapadóban vannak, a veszteséges időszak miatt. Akadnak olyanok, ahol ismét elkezdtek felfelé ívelni a statisztikai mutatók, míg mások még mindig nem érték el a mélypontot. A Forrás Centrum szerint jóval kedvezőbb finanszírozási lehetőségek alakíthatók ki a pályázati konstrukciókkal kombinált hitelekkel. Ezen felül, ezek olyan lehetőséget jelentenek, amelyek csekély anyagi kockázattal járnak.

Egy új vállalkozás beindítása, a telephely fejlesztése vagy a járműpark bővítése meghiúsulhat, hogyha nem sikerül azt önerőből finanszírozni. Szerencsére többféle opció áll a vállalkozók rendelkezésére. Hogyha rövid időn belül szükséges egy nagyobb összeg beszerzése, akkor érdemes a Széchenyi Kártyával próbálkozni. Ez pontosan azt jelenti, hogy ezáltal maximum 2 héten belül 25 millió Ft-ot igényelhetünk. Ez megoldást jelenthet például az átmeneti problémákra, amiket egy ekkora összeggel el lehet simítani.

A pályázatokkal kombinált vállalkozói hitelekről is sokat lehet hallani, azt viszont csak kevesen tudják, hogy mit is jelent ez pontosan. A rugalmas pályázati konstrukcióknak köszönhetően, ez a lehetőség kombinálható a vállalkozói hitelekkel. Így egy olyan bevételi forráshoz juthatunk, ami kevésbé terheli a cég kiadásait. Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank 62,5 millió Forinttal kész támogatni a fejlesztendő vállalkozásokat.

A regisztrálást követően, rendszeresen hozzájuthatunk naprakész információkhoz a pályázatokkal és hitelekkel kapcsolatban, hírlevél formájában. Amennyiben konzultálunk Forrás Centrum Kft. egyik szakképzett kollégájával, onnantól kezdve mindvégig személyre szabott ajánlatokban részesülhetünk. Miután kiválasztásra kerül az ideális pályázattal kombinált hitel, igénybe vehetjük a profi pályázatíró szolgáltatást. Elvégre a hitelkérelem benyújtása komoly üzleti terv elkészítését igényli. Ezt követően sokkal jobb esélyeink lesznek a hitelkérelem elbírálásával kapcsolatban. A szakértelmet és az elért sikereket a weboldalon található referenciák bizonyítják.

spacer