szájmaszk FFP2

Mit kell tudni a szájmaszk FFP2 változatáról?

A világszerte fennálló vírus okozta helyzet megköveteli az egyén részéről a megfelelő biztonsági előírások követését és maximális betartását. Idesoroljuk a szájmaszk FFP2 viselését is. Amint azt már rengeteg helyen olvashattuk, a szájmaszk redukálhatja a fertőzés terjedésének a kockázatát, így nem csoda, ha számos országban kötelezővé tették a viseletét.

A védőeszközöknek több fajtája van. A különféle verziók közül az egyik legegyszerűbb az egyszer használatos orvosi maszk. Ennél jóval nagyobb védelmet biztosít a szájmaszk FFP2 kivitelezésben, hiszen ennek szűrési technikája már jóval kifinomultabb, mint a már említett hagyományos társának.

Ezek a típusok többször is használhatóak, azt viszont tartsuk észben, hogy a tisztántartásuk és a magas hőmérsékleten való mosásuk is erősen ajánlott. A szájmaszk FFP2 változatát kényelmes gumipántokkal rögzíthetjük az arcunkon. Számos modell élénk színben, trendi mintával érhető el, hiszen a gyártók is tudják jól, mennyire fontos az optimizmus ezekben a vészterhes időkben.

spacer