SDS fúrószár

Nagyon tartós az SDS fúrószár

Egy keményebb betonfalba csakis a megfelelő fúrószárral lehet lyukat fúrni. De melyik mellett érdemes dönteni? Ezzel a kérdéssel fordulnak sokan a szakemberekhez, akik az esetek nagy többségében az SDS fúrószár változatok közül a Bosch CYL-5 terméket ajánlják. Ez egy roppant időtálló és tartós eszköz, amelyik nem okoz csalódást a kemény kő és beton fúrásakor. A Bosch saját fejlesztésű keményfém keveréke és a gyémántköszörülésű vágóélek kombinációja különlegesen kopásállóvá teszi ezt az SDS fúrószár fajtát.

A szakemberek a gyártáskor, tervezéskor semmit sem bíztak a véletlenre. Az SDS fúrószár sajátos felépítéssel rendelkezik. A kifúrt matéria súrlódása a horonyban jelentősen kisebb a 2 hornyos Vario kivitelnek hála. Nagy előny az is, hogy ez változó lejtéssel bír és kiváló poreltávolítást garantál úgy, hogy közben a kopás is csökken. A Bosch Power Grip befogószár rendszerrel a teljesítmény 100%-a átadódik a gépről a fúrószárra. Mindez pedig azt jelenti, hogy az egész teljesítmény a fúrásra fókuszálható, és elfelejthető a teljesítményveszteség.

A rögzítőfuratok fúrására az SDS fúrószár használható betonban, természetes és műkőben egyaránt. A kellék magas nívóját igazolja az, hogy PGM Masonry Drill Bit Association minőségjelzésével rendelkezik. Ez a biztosíték arra, hogy megfelel a szigorú tűrésekre, pontos furatátmérőkre és a rögzítőelemek szilárd tartására vonatkozó előírásoknak. A tartozék megvehető az Online Szerszám shopban, ahol az elektromos kerti szerszámok tárházával találkozhat a vásárló. A Bosch akkumulátoros gépek között biztosan megtalálja azt az ember, amit régóta szeretett volna megvenni és amivel biztosan jobban megy majd a kerti munka.

Az akkus elektromos kerti szerszámok azért lettek olyan felkapottak manapság, mert ezekkel könnyebb és bizony még élvezetesebb a kerti munka. Ezeknek az alkalmazásával feleslegessé válik a hosszabbító kábellel való bajlódás. Végre nem kell attól félni, hogy az beleakad valami, összegabalyodik vagy épp a munka közben megsérül. Az ilyen elektromos kerti szerszámok előnye mindenképp a praktikusságban rejlik. Az elektromos kerti szerszámok nem mellesleg könnyebbek is, mint a benzinmotoros modellek.

spacer