Ön tudja mi az a beach flag?

A kifejezés a köztudatban nem igazán elterjedt, így elképzelhető, hogy Ön nem tudja mit is jelenet valójában vagy egyáltalán létezik. A beach flag alapvetően egy reklámeszköz, ami számos rendezvényhelyszín vagy sportesemény kiemelt tartozéka. Ez a strandzászló néven futó kiegészítő könnyűszerrel mozgatható, a rendezvényfelelősök ezért is kedvelik olyan nagyon, ugyanis rendkívül könnyen lehet egyik helyről a másikra telepíteni.

A beach flag zászlórúdja alapjáraton alumíniumból vagy üvegszálas anyagból készül, rögzítése pedig többféle talpazattal történik, legalábbis Önnek többféle megoldás közül van lehetősége válogatni. A beach teleszkópos rúdjának hála, több fokozatban is állítható, sőt, akár öt méter magasra is kihúzható, így autóból, buszból is jól látható, figyelemfelkeltő, impozáns darab.

A strandzászló érdekessége, hogy nincs mereven rögzítve, inkább szélkakas módjára fordul el, ezzel biztosítva azt, hogy ne dőljön fel. Az Aka Digital Media kínálatában is van lehetősége beach flag-et választani, ám azt még a vásárlás előtt fontos tisztázni, hogy vállalat csak magával a szerkezet értékesítésével foglalkozik, a strandzászlóra készülő grafikát már külön szakemberrel kell megcsináltatni.

Azonban a beach flag nyomdai elkészítéséhez megvásárolható a hurkolt, nyomtatható, poliészter anyag. A strandzászló kapcsán érdemes tudni, hogy nemcsak könnyű mozgathatóságának köszönhetően olyan népszerű, hanem azért is, mert a rányomtatott grafika mindkét oldalról látszik, ráadásul bármikor cserélhető, ha a cégnek új kampányra van szüksége.

A beach flag kétféle változatban kapható, csepp és uszony formában, ám legyen szó akármelyikről, mindkét esetben többféle megoldás közül van lehetősége válogatni. A beach flag alapjaiban véve egy olyan különleges és egyedi emblémával ellátott reklámhordozó eszköz, ami elengedhetetlen tartozéka különböző rendezvényhelyszíneknek, sporteseményeknek, de akár tárgyalótermekben is helyet kaphat, hiszen bel- és kültéren egyaránt nagyszerűen alkalmazható.

spacer