piros fonal

Piros fonal tucatni árnyalatban

A modern technológiáknak hála, a textíliák ma már olyan színekben pompázhatnak, amilyenekről álmodni sem mertünk eddig. A piros fonal sem egyszerűen csak piros, hanem korall, sötét hanga, málna, bordó, cseresznye, hamvas barack, rubin vörös és még lehetne folytatni.

Ezek bizony a nordfonal.hu webáruházban kapható különféle fonalak megnevezései, amelyek, amint láthatjuk, tucatnyi árnyalatban pompáznak. A piros fonal pedig roppant népszerű a kötni és horgolni szeretők körében, mivel mondhatni alapszín. Remekül kiemel minden ruhadarabot, ráadásul kiválóan kombinálható a többi színnel.

A webshopban ez a csodás árnyalatú fonal megkapható gyapjú, pamut, moher, selyem, len, merinó, alpaka és glitter összetételben, így érdemes időt szánni nemcsak a szín, hanem az anyag kiválasztására is. Bármilyen is legyen a befutó piros fonal, az ár minden esetben igen korrekt, ezért érdemes több gombolyag megvásárlását is fontolóra venni. Válassza ki Ön is a kedvenceit és egy gombnyomással rendelje meg, akár most azonnal!

spacer