Ruhatár felújítás vasalható strassz minták segítségével

Szeretne egyedien, stilusának megfelelően öltözködni? Szeretné frissíteni ruhatárát, de nincs szíve megválni kedvenc ruhadarabjaitól? Most egyszerűen felújíthatja és divatossá teheti kedvenc ruháit a vasalható strassz minták felhasználásával.

Ezeket az apró strasszköveket bármely méteráru vagy hobbi szaküzletben be lehet szerezni. Nagyon könnyen a ruhára lehet illeszteni őket. Csak egy vasalóra és némi fantáziára lesz szüksége hozzá. A vasalható strassz minták segítségével egyedi stílusú viseletet alakíthat ki magának, vagy igazodhat az aktuális divathoz is.

Bár ezek a dekorációs elemek a hatvanas-hetvenes években élték virágkorukat, most újra egyre nagyobb divat a használatuk. Ki ne emlékezne Elvis Presley strasszkövekkel kirakott szinpadi viseleteire? Az egyedi stílus kialakítása érdekében meg is rendelheti a kedvenc mintáját, ha azt nem találná meg az üzletekben.

A Szakatex szaküzletben elkészítik Önnek néhány nap alatt. Csak egy grafikát kell küldeni nekik az elképzelésekről, és már néhány nap múlva fel is lehet helyezni a ruhára a vasalható strassz mintákat.

spacer