Ryanair bőrönd

Ryanair kabintáska, hogy az utazás kényelmes legyen

Repülővel való utazás előtt fontos beszerezni a légitársaság által engedélyezett paraméterekkel rendelkező bőröndöt, táskát. A Ryanair kabintáska 40x25x20 cm nagyságú, amit fel lehet vinni a fedélzetre.

A Bontour által gyártott fedélzeti kabintáska űrtartalma 20 liter, a súlya pedig 0,5 kg. Anyagát tekintve kiváló minőségű poliészterből készült, ráadásul rögzíthető a bőrönd teleszkópra.

Rendelkezik belül egy zsebbel és egy kis külső zsebbel, valamint vállpánttal. Színét tekintve beszerezhető kékben, szürkében és pirosban. Tökéletes választás azoknak, akik rövid időre utaznak és a dolgaik elfér a kézipoggyászban, de azoknak is, akik csupán szeretnék néhány dolgukat maguk mellett tudni a gépen.

Sokakat megkímél attól, hogy nagy bőrönddel utazzanak, amit le kell adni, mivel ez plusz időt jelent, várakozást, esetleges bonyodalmakat, ha elkeveredik a csomag. A Ryanair kabintáska megvásárlásával, használatával egyszerűbb lehet az utazás, kényelmesen szállíthatja a fontos dolgait és a repülés ideje alatt is előveheti.

spacer