golyóstoll szóróajándék

Saját emblémájú golyóstoll szóróajándék

Szeretné valamivel megajándékozni az alkalmazottait és munkatársait, ami vállalaton belüli együttműködésüket jelképezni? A golyóstoll szóróajándék nagyszerű alternatíva, hiszen nem csupán pénztárcabarát nagyobb mennyiség beszerzése esetén, hanem kis helyet foglal és bármikor jól jöhet.

Ha meetingeken ülnek, mindig jól jön, ha kéznél van egy írószer, amivel gyorsan le tudja jegyzetelni a fontos információkat. A golyóstoll szóróajándék könnyű íróeszköz, így a jegyzetelés is gyorsan megy vele. Megrendelhető különböző színekben, de akár a saját vállalata emblémájával is elláttathatja. Az írószer többfajta kiszerelésben található. Némelyikük vége olyan radírral van felszerelve, amelyik a golyóstoll nyomát is eltüntetheti.

Azonban vásárolhatóak egyszerűbb, hagyományos darabok is. Látogassa meg a webáruházunkat és szerezze be a kívánt színben és kiszerelésben a golyóstoll szóróajándékot! Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérhet egyedi árajánlatot, hiszen áruházunk célja, hogy az Ön igényeinek eleget tegyen.

spacer