Színes műanyag ablak városi lakásba

Lakásfelújítást tervez, amit ablakcserével szeretne kezdeni, de nem akar klasszikus fehér műanyag ablakokat, hanem valami más színre vágyik? Ez esetben forduljon hozzánk, mert nálunk színes műanyag ablak széles választékban kapható, ami azt jelenti, hogy Ön több száz színből válogathat.

Mi több, elérhetőek a fautánzatú fóliával ellátott nyílászárók is. Három színezési mód közül választhat: fóliázott műanyag, festett műanyag és elkészíthetőek külső oldali alumínium borítással, amelyek bármilyen színre színezhetőek.

Ráadásul itt a megfelelő színű kiegészítő termékeket is megtalálhatja, mint például a párkány, a reluxa vagy a redőny. A színes műanyag ablak lehet többrétegű is, ami növeli a szigetelő hatását, tehát nem engedi ki a meleget a lakásból és nem engedi be a kinti zajokat sem, ami egy lármás nagyvárosban nem elhanyagolható szempont.

Előnyei közé tartozik még az is, hogy a profil nem színeződik el, nem sárgul, nem deformálódik és nem utolsósorban, soha többé nem kell csiszolni, festegetni azokat. Rendeljen minél hamarabb a színes műanyag ablak kínálatból!

spacer