tavaszi kabát

Tavaszi kabát március ünnepeltjeinek

Március 8-a nemcsak a nők, hanem a kislányok ünnepe is. Ezen a napon ők is különösen szépek, csinosak szeretnének lenni, egy Mayoral tavaszi kabát pedig garancia a sikerre. A családbarát világmárka idei felhozatalából sem hiányozhat ez a prémiumminőségű ruhadarab, amiben kiskamasz vagy már serdülőkorú gyermeke igazán tündéri jelenség lesz.

A libelula.hu virtuális boltban közelebbről szemügyre veheti a pillekönnyű, karcsúsított fazonú, színátmenetes Mayoral tavaszi kabátot és kiválaszthatja a kislányának megfelelő méretet. A termék jelenleg 35%-os kedvezménnyel rendelhető meg az említett honlapról. Mivel az akció időtartana nincs feltüntetve, érdemes már most élni a lehetőséggel.

Ha nem első alkalommal vásárol a libelula.hu internetes oldalról, akkor tudja, hogy az árucikk a rendelés leadása utáni 24 órában kiszállításra kerül és 18.000 Forint fölötti rendelésnél elfelejtheti a szállítási díjat. Lepje meg kislányát még nők napja előtt egy Mayoral tavaszi kabáttal és tegye így emlékezetessé az ébredő természet ünnepét!

spacer