emelt szintű informatika érettségi

Te is emelt szintű informatika érettségire készülsz?

A Microsoft Office magas szintű alkalmazása még nem készít fel minket a legnehezebbre. Az emelt szintű informatika érettségi ennél sokkal többet jelent, igazi profi programozásra is szükségünk lesz.

Ha őszinték akarunk magunkkal lenni, akkor ennél a pontnál lehet, hogy bevalljuk, esetleg nem állunk a programozás csúcsán vagy nem vagyunk teljesen biztosak az Excel rejtett tartalmaiban. Ilyenkor nincs más lehetőségünk, mint segítséget kérni.

Szerencsére több opciónk is a rendelkezésünkre áll, az egyik ilyen lehet az érettségi felkészítő órák. A c-programozas.hu oldalon magunk dönthetjük el, hogy élünk-e a lehetőséggel.

Amennyiben mi is azon gondolkodunk, hogy emelt szintű informatika érettségit kéne tennünk, akkor szükségünk lesz a programozási nyelv ismeretére és alapjaira, otthon kell mozognunk az adattípusokban, az állományokban és nem ijedhetünk meg a kódolási eszközöktől sem. Ha úgy érezzük, hogy ezeken a területeken mind fejlődnünk kéne, akkor érdemes venni pár órát a biztonság kedvéért.

spacer