fültok

Több színben is kapható a fültok

Automatákhoz kifejlesztett fülvédő felszerelést keres, lehetőleg több színben? Ha igen, akkor a klasszikustól a modern kialakításúakig, széles fültok választék várja Önt a webshopunkban. Az általunk forgalmazott modellek többsége CE minősítésű, szivacsos belseje pedig annyira puha, hogy a többórás használat ellenére sem válik kényelmetlenné.

Cégünknél jó áron, kisker csomagolásban kapható minőségi Portwest fültok. Bár sokuk védelmi képessége közepes, mégis remek csillapítási értékekkel rendelkezik mindegyik típus. A különböző méretű fültok mellett talál nálunk univerzális, állítható változatot is, nem beszélve a sisakra illeszthető vagy összecsukható modellekről. Kiemelkedő stílusban, kétoldalú állítási lehetőséggel tervezett fülvédőket is forgalmazunk, ezeknek PU párnázott fejpántjuk van, ultrakönnyűek és maximális kényelmet biztosítanak a teljes viselési időre.

Ha elolvassa a termékleírásokat, akkor könnyedén el tudja dönteni, pontosan melyikre lesz szüksége az adott munkakörhöz vagy munkafeladathoz.

spacer