Vezessen biztonságosan télen is a Dunlop téli gumival!

A Dunlop gumiabroncs gyártó vállalat már több mint egy évszázada meghatározó tényező a szakterületén. A Dunlop téli gumi piacra dobásával, a csúszós utakon való közlekedés elősegítéséhez is nagyban hozzájárultak.

Télen a jeges, havas utakon igen nehéz közlekedni, ezért sokan nem szívesen veszik elő az autót a garázsból. Elég egy rossz mozdulat, vagy egy kis dekoncentráltság és máris elveszíthetjük az uralmat a jármű felett.

A Dunlop téli gumi megfelelő stabilitást és rendkívül jó tapadást biztosít az autónak a téli körülmények között is, ezért szívesen alkalmazzák a járművezetők a hidegebb időszakban. A tervezése során rengeteg újítást használtak fel a mérnökök, így sikerült egy igen megbízható és egyedi kollekciót a vásárlók rendelkezésére bocsájtani.

A Dunlop téli gumi az innovációnak köszönhetően, egyedi megjelenéssel bír, valamint a gördülési ellenállását is sikerült alacsony szinten tartani. Így a téli gumiabroncsokhoz képest, a Dunlop téli gumi legújabb modelljei alacsony üzemanyag fogyasztást eredményeznek.

spacer