fa oszlop

Vezető szerepben a fa oszlopok

Bizonyára kevesen szállnak vitába azzal a kijelentéssel, hogy egyes kerítésszerkezetek semmit sem veszítettek a népszerűségükből az évek során. A fa oszlop napjainkban is megkérdőjelezhetetlenül elterjedt lehetőség a dekoratív térelválasztás kialakításánál. Egyetlen hátrányuk, ha ezt nevezhetjük annak, hogy ezeket védeni kell a nedvesség és a környezet káros hatásaitól. A szerkezet egészének tartóssága a rothadás és rovarok elleni védelem érdekében megfelelően kiválasztott ápolószertől függ.

A fa oszlop a legjobb megoldás a szakaszok bármilyen anyagból készült kerítéshez történő rögzítésére. Nincs szükség bonyolult eszközökre és túlzott tapasztalatra sem ehhez. Ezek a tartópillérek nagy mechanikai szilárdságról tesznek tanúbizonyságot, mert ellenállnak az erős széllökéseknek. A tökéletes állapotuk megőrzése érdekében elég néhány megelőző kezelést alkalmazni a felületen, amivel az élettartamuk akár 25 évre nőhet. A fa oszlopok jól illeszkednek a különféle kivitelű kerítéspanelekhez, környezetbarát jellegűek és olcsóbbak a fémpillérekhez képest.

A terület díszei lehetnek a fakerítések

A modern építőanyagok sokasága ellenére, egyes hagyományos megoldások továbbra is keresettek a különböző célú térelválasztók megépítésében. A weboldalunk fotógalériájában megtalálható fakerítések segíthetnek kiválasztani pontosan azt a kialakítást, amelyikre szükség van. A fafeldolgozás egyszerűsége lehetővé teszi a különféle dekoratív betétek, minták és ívelt vonalak készítését. A más anyagokkal való kombináció szintén lehetséges. A fakerítések melletti érv a könnyű telepítés, az alacsony költség, a természetes hatás, a megbízhatóság és a tartósság.

Az elkészült munkák fotói bizonyítják, hogy az ilyen szerkezetek modernnek tűnnek és nagyon sokáig tartanak. Ha a fotók megtekintése után kérdése van, hívja fel a weboldalunkon megadott telefonszámot és mi segítünk megtalálni az Önnek megfelelő alternatívát, figyelembe véve a kívánságait, a terület és a szomszédos épületek jellemzőit. A velünk való együttműködés esetén, a fakerítések teljes költsége kellemesen meglepi majd.

spacer