Vízadagoló, és nincs többé cipekedés

Szerencsére egyre több helyen kapcsolnak a munkahelyi vezetők, hogy a vízautomata amellett, hogy higiénikus, egészséges ásványvizet ad, még olcsó is. A házhoz szállított ballonos ivóvíz megrendelése egyszerű, és hulladék sem keletkezik. Ezzel van a munkatársaknak a legkevesebb gondja.

A vízadagoló a legnagyobb kánikulában is hideg, friss vizet ad, és pillanatok alatt készen van vele a finom kávé vagy tea. A dolgozók közérzetére, a betérő vásárlók, vendégek komfortérzetére is jótékonyan hat. A Clearwatertől többféle vízadagoló is bérelhető, (hideg és meleg vizes, szénsavas) azonnali, 24 órán belüli szerviz szolgáltatással.

Ha zökkenőmentesen szeretné megoldani vállalkozásánál vagy akár otthonában az ásványvíz biztosítását – nincs többé cipekedés, félig teli, kallódó palackok – akkor érdemes felvennie a Clearwater munkatársaival a kapcsolatot. A házhoz szállítás és a vízadagoló kihelyezés országszerte működik. Egy pohár finom vizet mindig, és mindenkinek jólesik meginni. A Clearwater gyors, kényelmes, tiszta.  

spacer