Nagygombos telefon régen és most

Telefon minden háztartásban van, legyen az vezetékes vagy mobilkészülék. A mobiltelefon elterjedésének köszönhetően, vannak olyan helyek, ahol már nincs is vezetékes készülék, míg más helyeken csak egy nagygombos telefon tartja a frontot.

A nagygombos telefon ugyan lehet kábeles és kábel nélküli is, viszont ezzel a készülékkel csak telefonálni lehet, semmilyen más extra dologra nem képes. Az egyszerűségében rejlik az ereje is, hiszen míg más készülékeket órákig lehet nyomogatni a sok alkalmazás miatt, ezt csak akkor tudjuk használni, amikor telefonálni szeretnénk.

Ha még léteznek olyan emberek, akik az ilyen készülékeket szeretik, akkor szerencsére nem kell megvárják, amíg a nagyi rájuk hagyja, mivel ilyen telefonokat még lehet vásárolni. Sokan azt szeretik, hogy minél régebbi legyen a telefon.

A nagygombos telefont ugyan felváltotta az új generációs érintő képernyős modell, viszont az új készülékek még nem terjedtek el annyira, hogy minden háztartásban és irodában ezeket használják. Itt sok helyen még vezetékes és gombos készülékek vannak.

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply