2014-es férfi divat részei

Az idei férfi trend leginkább a választékosságra fekteti a hangsúlyt, ezért fontos, hogy minden ruhadarab legyen egyértelmű. A felsőruházat mindenképpen funkcionális és kivitelezett, az ing és az öltöny idén sem megy ki a divatból. A kiegészítőket nyári időszakban kell erőteljesebben használni.

Az idei férfi divat alapját a megfontoltság jellemzi. Nagyszerű hangulat, lendületesség és változatosság jellemzi. Fontos, hogy a férfi legyen mindig stílusos és minden helyzetben feltalálja magát.

A férfi divatban dominálnak a kék árnyalatok, puha kidolgozások, könnyű alapanyagok és vonzó, apróbb részletek. A casual modellek a sportosság jegyében készülnek el idén. Tengert idéző szabásvonalak és kivitelezések dominálják a 2014-es férfi divat egészét.

Steppelt, újszerű zakó és öltöny senkinek sem hiányozhat a ruhatárából. A különböző nyomatok, díszes gombok és mintás, színes anyagok kerülnek előtérbe. A férfi divat kombinálja az ellentéteket, az erős színeket a pasztellekkel, míg a fényest a mattal. 

spacer