Takarékoskodjon előre, hogy legyen nyugdíja!

A munkavállalók gyakran gondolnak nyugdíjas éveikre, aminek az idején a nyugdíjalapjuk jelenti majd a megélhetést. A nyugdíj mértéke a honlapon megadott kalkulátor segítségével számolható ki. Amennyiben valaki nem elégedett a kiszámított összeggel, érdemes saját megtakarítást végeznie. A nyugdíj előtakarékosság számítás itt lehetséges. A felületen látható, hogy adott összeg mellett, mekkora privát nyugdíjalap létesíthető.

A privát nyugdíjalap létesítéséhez havi megtakarítás szükséges, aminek az összegét az ügyfelek határozhatják meg. A nyugdíj előtakarékosság számítás itt végezhető el.

A privát nyugdíjalap segítségével a nyugdíjas évek nem válnak szűkössé, a nyugdíjasok támogathatják gyermekeiket és unokáikat is. A nyugdíj előtakarékosság számítás itt bármikor elvégezhető. A felületen található egy rövid tájékoztató, aminek a segítségével mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megtakarítási lehetőséget. A megtakarítás biztos megélhetést kínál, ezért érdemes előre gondolkozni a megalapozott jövő érdekében.

spacer