Minőségi termékek

A kímélő hajfesték nem okoz kellemetlen tüneteket

Megvásárolta a méregdrága kozmetikai terméket és allergiás tüneteket észlel a végtagjain, de még a fejbőrén? Ha nem tudja eldönteni, milyen termékre adja le a voksát, ami nem okoz bőrirritációt, kérjen tanácsot a hozzáértő személyektől vagy válasszon a Brelil Professional kímélő hajfesték felhozatalából!

A készítmények mindamellett, hogy tökéletesen tünetmentes használatot biztosítanak, csodálatosan színpompás és fényes hajszínt eredményeznek. A termékcsaládban elérhető kímélő hajfestékek maximális fedést és intenzív, extra fényes hatást biztosítanak.

Bőrgyógyászatilag tesztelt, teljesen allergénmentes, az összetételében nem tartalmaz toxikus anyagokat. Az alkalmazása során nem sérülnek meg a hajszálak és a hajhagymák sem.

A hajápolás elengedhetetlen folyamat azoknak a személyeknek, akik rendszeresen színezik a hajkoronájukat. A kímélő hajfesték használata után nem kell attól tartani, hogy a hajszálak elvékonyodnak és töredezetté válnak. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően, kifogástalan végeredmény érhető el a kímélő hajfesték révén.

spacer